Zen Kids Club își redeschide porțile în 2021

Jan 25, 2021

Zen Kids Club își redeschide porțile în 2021

Odată cu noul an, Zen Kids Club vine cu vesti noi și de bun augur, așa cum se cuvine la început de an, ca să ne meargă bine 😊

Ne-am înnoit ‘’hăinuțele’’, am încărcat bateriile după atâta pauza, ne-am suflecat mânecile și ne-am apucat de treaba, dar nu înainte de a sta frumos de vorba cu Universul și de a stabili ca anul acesta să aranjeze lucrurile în așa fel încât să ne bucurăm din plin de tot ceea ce ne-a lipsit anul trecut: socializare, mișcare, relaxare, voie bună.

Cumva planetele s-au aliniat atât de frumos și au făcut posibila găsirea spațiului perfect pentru noua locație, unde Zen Kids Club urmează să își reînceapă activitatea din 13 Februarie 2021.

Este vorba de un studio de yoga, studioul Ahamta Yoga, special creat de instructoarea mea, Roxana Dumitrescu, cea cu care am pășit pentru prima dată pe aceasta cale și căreia ii sunt mai mult decât recunoscătoare pentru tot ceea ce a adus în viața mea, în aproape cinci ani de zile de când ne cunoaștem.

Studioul este o locație special conceputa pentru aceasta lume, fiecare detaliu a fost gândit cu mare precizie și cu scopul bine definit de a oferi și de a crea o atmosferă relaxantă.

Spațiul în sine emite un vibe minunat și te încarcă cu energie și armonie de cum îi pășești pragul, este destinat să fie acel loc unde îți dorești să evadezi pentru un moment de respiro sau pentru a-ți da șansa de a te încărca energetic….. șiii,  partea cea mai interesantă este că se adresează atât adulților, copiilor, cât și mămicilor și bebelușilor lor, cu vârste cuprinse intre 3 luni și 1 an.

Așadar, în noul an voi desfășura orele de yoga pentru copii în aceasta minunata locație, în zilele de marți și joi.  În week-end-uri intenționez să desfășor ore special dedicate activităților recreative pentru copii: ateliere tematice, modelaj, pictură, handcraft, ore de engleză prin joacă, teatru, dansuri, chiar și un cerc de literatură unde vom citi povești și le vom reinterpreta împreună sau chiar le vom transpune prin joacă. Ședințele vor fi dedicate copiilor cu vârste între 4 și 12 ani.

Cu toții am trecut peste un an greu în care majoritatea copiilor și-au concentrat mare parte din activitate în domeniul online și cred că acum, mai mult ca niciodată, au nevoie de joacă, de socializare, de mișcare, de activități desfășurate departe de ecrane și de lumea virtualului, ceea ce îmi doresc să găsească la Zen Kids Club.

Daca te tentează și pe tine sau ești curios să cunoști mai multe despre această lume, poți participa la ședințele de yoga pentru adulți pe care Roxana le desfășoară în zilele de luni, miercuri și vineri.

De asemenea, Roxana va desfășura workshop-uri cu teme spirituale sau practici benefice sănătății fizice,  sesiuni de Kirtan (mantra chanting), Cercuri feminine dar și Men’s circle (ținut de soțul Roxanei, Mircea).

Deschiderea oficială a studioului va avea loc în data de 12 februarie, în locația de mai sus.

Prima ședință de yoga pe care o voi ține cu copiii va avea loc sâmbătă, 13 februarie iar duminică, 14 februarie, voi desfășura primul atelier tematic: Hand craft on Valentine’s Day. 

Orele exacte ale programului le voi anunța în event-urile ce le voi crea în apropierea datelor respective.

Pentru înscrieri sau alte detalii, mă puteți contacta pe Whatsapp sau pe adresa de mail simona@zenkidsclub.ro

 

Va aștept cu drag! Namaste!

 

Simona

Leave a Reply

Your email address will not be published.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Scrie-ne pe Whatsapp